Διαδικτυακή ομιλία για το Διαδίκτυο από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

    Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ομιλία που διοργανώνει την Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19.00 με θέμα: Γονείς, παιδιά και Διαδίκτυο: Βασικές γνώσεις για να Περισσότερα …

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

    Ο Διευθυντής, το Διδακτικό και το έτερο Προσωπικό του σχολείου ευχαριστεί θερμά αλλά και συγχαίρει την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων εφ’ ενός μεν, για την προσφορά των γλυκών – εν είδει βασιλόπιτας Περισσότερα …

Τοποθέτηση Αντισηπτικών Αλκοολούχων Διαλυμάτων

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για την προμήθεια απολυμαντικού υγρού χεριών σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας καθώς και στα γραφεία Διευθυντή και Δασκάλων.

Πρωτοχρονιάτικες πίτες από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων

    Ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τις πρωτοχρονιάτικες πίτες που προσέφερε σε κάθε τμήμα του σχολείου καθώς και στο Διδακτικό & Βοηθητικό προσωπικό. Ευχόμαστε να έχετε όλοι & όλες μία καλή χρονιά γεμάτη ΥΓΕΙΑ!

Τοποθέτηση Αντισηπτικών Αλκοολούχων Διαλυμάτων

Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αγορά και τοποθέτηση αντλιών Αντισηπτικών Αλκοολούχων Διαλυμάτων σε μορφή gel, σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου μας.